Ιστορικό
Διοικητικό Συμβούλιο
Τοποθεσία - Υποδομές
Επιχειρήσεις
Κανονισμός Λειτουργίας
Εγκρίσεις - Έντυπα
Θερμοκοιτίδα
Συνεδρ. & Εκθεσ. Κεντρο
Ανακοινώσεις
Σύνδεσμοι
Επικοινωνία
Αρχική Σελίδα

Εμπορικό Επιμελητήριο Ρεθύμνου

 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Ένα χρόνο μετά τη θεμελίωση του ΒΙΟΠΑ Ρεθύμνου, τα έργα υποδομής βρίσκονται στο τελικό στάδιο κατασκευής και εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθούν σε 2-3 μήνες.
Παράλληλα προχωρά η κατασκευή του νέου δρόμου πρόσβασης στο ΒΙΟΠΑ από τον οικισμό της Αγίας Τριάδας του Δήμου Αρκαδίου, ο οποίος θα ολοκληρωθεί έως τα τέλη του χρόνου. Εξασφαλίστηκε και η υδροδότηση του ΒΙΟΠΑ με τη διάνοιξη γεώτρησης, εντός της έκτασης του ΒΙΟΠΑ, σε συνεργασία με το Δήμο Αρκαδίου.
Εγκρίθηκε επίσης από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας η εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου 80 KW στο ΒΙΟΠΑ, για την κάλυψη μέρους των αναγκών του σε ενέργεια.
Στο μετοχικό κεφάλαιο της ΒΙΟΠΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΑΕ συμμετέχουν σήμερα το Επιμελητήριο Ρεθύμνης, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ρεθύμνης, οι Δήμοι Ρεθύμνου και Αρκαδίου, η Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα, η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων και όλες (67) οι επιχειρήσεις-επαγγελματίες που έχουν αγοράσει οικόπεδα στο ΒΙΟΠΑ.

 
 

Η δημιουργία του Βιοτεχνικού Πάρκου Ρεθύμνου χρηματοδοτείται από το ΠΕΠ Κρήτης 2000-2006 μέσω της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας του Υπουργείου Ανάπτυξης, με τίτλο έργου «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΝΕΩΝ ΧΩΡΩΝ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ - ΥΠΟΕΡΓΟ: ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ (ΒΙΟΠΑ) ΡΕΘΥΜΝΟΥ» και εγκεκριμένο προϋπολογισμό 3.9680.650,00 €.

ίντερνετ, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες κατασκευή φιλοξενία ιστοσελίδων ρέθυμνο κρήτη δομημένη καλωδίωση αυτοματισμοί κτιρίων έξυπνο σπίτι audio video radio streaming web design hosting crete rethymno ρέθυμνο κρήτη

powered by HOTSoft.gr
ίντερνετ, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες