Ιστορικό
Διοικητικό Συμβούλιο
Τοποθεσία - Υποδομές
Επιχειρήσεις
Κανονισμός Λειτουργίας
Εγκρίσεις - Έντυπα
Θερμοκοιτίδα
Συνεδρ. & Εκθεσ. Κεντρο
Ανακοινώσεις
Σύνδεσμοι
Επικοινωνία
Αρχική Σελίδα

Εμπορικό Επιμελητήριο Ρεθύμνου

 

 

Τοποθεσία - Υποδομές:

Μετά από πολλούς μήνες διαπραγματεύσεων, ο φορέας κατάφερε τελικά να αποκτήσει το Φεβρουάριο του 1997 μια έκταση 247 στρεμμάτων στην τοποθεσία 'Φούσκαλη - Λάκκος' της Κοινότητας Μέσης. Το ακίνητο βρίσκεται μεταξύ των οικισμών Αγ. Τριάδας και Χαρκίων και απέχει περίπου 11 χιλιόμετρα από την πόλη του Ρεθύμνου. Τα κριτήρια επιλογής της θέσης αυτής ήταν το καθαρό ιδιοκτησιακό καθεστώς, το χαμηλό κόστος απόκτησης της γης, η μικρή σχετικά απόσταση του ακινήτου από την πόλη του Ρεθύμνου και η συναίνεση της Κοινότητας Μέσης για τη δημιουργία του έργου, αντιλαμβανόμενη τη συνεισφορά του στη οικονομική ανάπτυξη της περιοχής.
Τον Απρίλη του 1998 ολοκληρώθηκε η αγορά μιας ακόμα έκτασης 38 περίπου στρεμμάτων στην ίδια τοποθεσία, η οποία αποτελεί συνέχεια των 247 στρεμμάτων και ανήκε και αυτή στην Κοινότητα Μέσης. Η συνολική έκταση που ανήκει σήμερα στη ΒΙΟ.ΠΑ. ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΑΕ είναι 285 στρέμματα.
Η Κοινότητα Μέσης έχει προχωρήσει στην αγορά ακινήτων για την διάνοιξη του δρόμου πρόσβασης από τον οικισμό της Αγίας Τριάδας προς την έκταση του ΒΙΟ.ΠΑ σύμφωνα με τη σχετική Μελέτη χάραξης της Τ.Υ.Δ.Κ. Ρεθύμνης, με τις υπ' αριθμόν 43/1997, 51/1997 και 58/1997 αποφάσεις του Κοινοτικού Συμβουλίου.

Διαδρομή για ΒΙΟΠΑ Ρεθύμνου. Δείτε πως μπορείτε να πάτε στο Β.Ι.Ο.Π.Α. - BIOPA
Δείτε τις ζώνες που θα υπάρχουν στο ΒΙΟ.ΠΑ Ρεθύμνου.

Πιέστε για περισσότερες πληροφορίες.


ίντερνετ, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες κατασκευή φιλοξενία ιστοσελίδων ρέθυμνο κρήτη δομημένη καλωδίωση αυτοματισμοί κτιρίων έξυπνο σπίτι audio video radio streaming web design hosting crete rethymno ρέθυμνο κρήτη

powered by HOTSoft.gr
ίντερνετ, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες